Knolselderijsoep Met Een Vulling Van Rode Ui, Wortel En Spek

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de selder en aardappel in een pan met voldoende water om soep te maken. Kook ze langzaam door en door gaar. Zet dan de staafmixer erin en pureer het tot een fluwelen soepje. Dan op smaak brengen met de bouillonpasta. Bak het spek uit, of doe anders wat olie in een pan. Voeg daar de wortel en de ui aan toe. Bak deze zachtjes gaar. Voeg halverwege een scheutje ahornsiroop toe om een lichte karamelsmaak te verkrijgen.

Knolselderijsoep Met Een Vulling Van Rode Ui, Wortel En Spek is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cupcakes met spek en bieslook
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Forel met spek in pakketje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Knolselderijsoep met paddestoelen
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Knolselderijsoep met linzen en spek
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse knolselderijsoep
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderijsoep
60 min-
Bekijk recept