Net als ik kookt mijn moeder op gevoel, dus de hoeveelhedenin dit recept zijn allemaal "ongeveer". Kook dit recept dan ook met gevoel! Haal de anchovis filets uit de milk, dep ze droog en pureer ze. Meng het gehakt, de anchovis puree, de eierdooiers, paneermeel, peper en 4 eetl peterselie. De anchovis is erg zout, dus voeg verder nietmeer te veel zout toe. Als het mengsel te droog is, voeeg dan wat van de room toe, als het te nat is doe er dan nog wat paneermeel bij. Maak 8 stevige ballen van het gehakt. Breng de bouillon aan de kook in de braadpan en leg de gehaktballen er in. Kook ze zachtjes gedurende een half uur. Haal de ballen uit de bouillon. Maak een roux* van de boter en de bloem. Blijf roeren terwijl je de bouillon beetje bij beetje toevoegt tot de saus een lekkere dikte heeft. Nu doe je de room en de peterselie erbij en maak de saus op smaak (pas op met zout). Leg de ballen weer terug in de saus om even goed door te warmen. *Laat de boter zachtjes smelten in een pan, als hij is uitgebruisd roer je er een gelijke hoeveelheid bloem door. Blijf roeren tot de bloem gaar is.(1-2 minuten)