Bedek de taartvorm met het kruimeldeeg en prik de bodem in met een vork. Dek af met bakpapier en bonen. Zet 20 min. in een voorverwarmde oven van 180? C. Stoof de paddestoelen, look, citroensap en peterselie in 4 eetlepels olijfolie. Kruid een weinig met peper. Laat daarna afkoelen. Bak ondertussen in een andere pan de spekblokjes krokant. Verwijder het papier en de bonen en vul de taartbodem met de paddestoelen en de spekblokjes. Smelt de boter, doe er de bloem en de melk bij. Blijf roeren toe de saus de gewenste dikte heeft. Meng er de parmezaan en de eierdooiers onder. Breng op smaak met peper en zout. Giet de saus over het paddestoel-spek mengsel. Bestrooi eventueel met een weinig parmezaan. Zet de pastei 25 min. in de oven (200? C).
Pastei Met Paddenstoelen is een recept van Smulweb.nl