Tomatenpesto

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snipper de sjalot en de tenen knoflook. Fruit het sjalotje en de knoflook in wat olijfolie. op halfhoog vuur in 2 minuten. Voeg hieraan toe de tomatenpuree en laat het 2 minuten mee bakken. Pureer het afgekoelde mengsel samen met de rest in de keukenmachine. Schenk in een dun straaltje de olijfolie toe en pureer het dan tot een gladde pasta. Breng het op smaak met peper en zout.

Tomatenpesto is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kalkoenrolletjes met zelfgemaakte tomatenpesto
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met bloemkool en tomatenpesto
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brochette van sint-jakobsschelpen met ras el hanout, krokante groenten en lichte room met jonge Parmezaanse kaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mediterrane burger
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalkoenrolletjes met zelfgemaakte tomatenpesto
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met bloemkool en tomatenpesto
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brochette van sint-jakobsschelpen met ras el hanout, krokante groenten en lichte room met jonge Parmezaanse kaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mediterrane burger
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept