Los de gist met de suiker op in een beetje van het lauwe water. Doe de bloem en het zout in een grote kom en maak een kuiltje in het midden. Schenk hierin de rest van het lauwe water en het gistmengsel. Meng alles vanuit het midden en kneed het dan in enkele minuten tot een soepel deeg. Laat het deeg op kamertemparatuur +/- 1 1/2 uur onder een vochtige theedoek rijzen Verwarm de oven voor op 200 graden. Rol het deeg mooi dun uit tot +/- 34 cm. Vouw rondom een rand van +/- 2 cm terug. Leg het deeg op een bakplaat of op een ronde met bloem bestoven pizzavorm. Bak het deeg +/- 15 min. in de oven Boen de limoen schoon en rasp de groene schil van 1/2 limoen uit. Meng de jam met het limoensap en raspel. Snijd de aardbeien doormidden Haal de pizzabodem uit de oven en bestrijk hem met het jammengsel. Strooi er de pijnboompitten en kaneelpoeder over. Verdeel de aardbeien over de pizza en bestrooi deze met de suiker Bak de pizza nog +/- 5 min. in de oven, niet langer. Serveer warm met een glas prosecco
Zoete Pizza Met Aardbeien is een recept van Smulweb.nl