Vlees Met Boemboe Roedjak

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wrijf uien, knoflook, sambal, gepofte kemiries, laos, suiker en wat zout met elkaar tot een brij in de vijzel. Bak ze op in de olie. Bak ook even het vlees mee. Voeg er dan het water, de santen, de asem en de sereh aan toe en stoof het gerecht op een heel laag vuur tot het vlees zacht is.

Vlees Met Boemboe Roedjak is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Daging roedjak
145 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roedjak met mango
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Babi Roedjak
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roedjak Manis
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Korma vlees met korianderrijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelmarinade met specerijen vlees of kip
10 min Bijgerecht
Bekijk recept