*MAROKKAANS STOOFPOTJE *

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het vlees in brokjes en bestuif die met bloem. Snipper de ui en hak de knoflook fijn. Snijd 2 dunne reepjes van de schoon- gemaakte sinaasappelschil.Snijd de tomaat in stukken. Verhit de boter en olijfolie in een braadpan en bak het vlees snel rondom gaar, Schep het vlees uit de pan en fruit de ui en de knoflook goudbruin in het achtergebleven vet. Doe het vlees terug in de pan en voeg de tomaten,snaasappelschil,kaneel,tijm en het laurierblaadje toe. Roer 2 kneepjes vloeibare bouillon erdoor en laat het vlees ruim 1.1/2 uur op een zacht vuur gaar stoven. Lekker met rijst of(in schil gekookte aardappelen en een frisse salade)©

*MAROKKAANS STOOFPOTJE * is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van gehaktballetjes met gepocheerde eieren
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van schorseneren en winterpenen
30 min-
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Kiptajine met wortel en courgette & Tajine met gamba’s
1 uur-
Bekijk recept
Salade van kikkererwten op z’n Marokkaans
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Marokkaans gekruide Lamsfilet, saus met koriander en harissa
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept