Chocoladedrops

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 175 graden. Verdeel de walnoten over de bakplaat en rooster ze in het midden van de oven in 8-10 min. lichtbruin en krokant. Smelt ondertussen de chocolade met de boter in een kom boven een pan met heet water (zoals bij cranberry-pistachebonbons beschreven) en roer er de slagroom en de likeur door. Schep met een lepel mooie druppels op het bakpapier en laat ze +/- 10 min. afkoelen. Druk 1 walnt en 1 kers in elke bonbon. Laat de bonbons verder opstijven

Chocoladedrops is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladefondue
20 min-
Bekijk recept
Wortelcakejes met chocolade
- 10 min -
Bekijk recept
Chocolade Cake, Rijk En Donker
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Koffiechocoladecake
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Chocoladefondue
20 min-
Bekijk recept
Wortelcakejes met chocolade
- 10 min -
Bekijk recept
Chocolade Cake, Rijk En Donker
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Koffiechocoladecake
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept