Plaats de vorm op een rooster in een warme oven ( 170 ?C) , zonodig de bovenzijde afschermen. Laat de cake rijzen en temper na 20 minuten de ovenwarmte iets ( 150 ?C) en laat de cake gaar en goudgeel worden (nog 1 uur). Open het eerste halfuur de oven niet! De cake is gaar, als een breinaald, die erin gestoken wordt, er droog uitkomt. Laat de cake in de vorm iets afkoelen; wanneer de kanten losgetrokken zijn van het cakeblik, de cake op een taartrooster storten en laten afkoelen. Bedek de afgekoelde cake aan de bovenkant en aan de zijkanten dik met het eiwitglazuur. Hierop met rode vruchtjes, zilverpilletjes, sukade en desgewenst rood glazuur, een toepasselijke garnering aanbrengen (bijv.: een kerstboompje van dunne reepjes gesneden sukade of een hulstmotiefje, waarvoor de blaadjes gesneden zijn uit dunne plakjes sukade en de besjes uit Franse vruchtjes, of ′Gelukkig Kerstfeest′, gespoten met zeer dik rood glazuur).