Kook de eieren in ca 10 min hard,laat ze schrikken,pel ze en snijd de eieren in plakjes. Spoel de kevel af,dep het bosje droog en rits de blaadjes van de stengels. Laat de gelantine 10 min weken in koud water. Giet de bouillon door een zeef,voeg 5 dl water toe en breng dit aan de kook. Breng de bouillon op smaak met peper,zout,sherrie en azijn. Druk het vocht uit de blaadjes gelantine,leg ze in de bouillon(mag niet meer koken) en laat ze langzaam oplossen. Giet een deel van de gelantine vloeistof in een rechthoekige cakevorm(inhoud 1 1/2 l) tot 2 cm hoog en laat dit in de koelkast opstijven. Verdeel een deel van de eieren en de kervel over de opgestijfde gelantine. En bedek dit weer met een laagje gelantinemengsel. Laat weer opstijven en verdeel de tweede laag eieren en kervel en dan weer het mengsel,opstijven,ga door tot de ingredienten opzijn. De laatse laag moet alleen gelantinemensel zijn. Laat de zult minstens 1 nacht opstijven in de koelkast. Dompel de vorm kort voor het serveren in heet water en stort de zult op een schaal.