Paascake Van Eieren

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 150c. Klop 3 eieren los met 3 lp slagroom,meng dit door de spinazie en breng op smaak met zout en peper. Vul de cakevorm met het mengsel. Vul een braadslee met een laagje water en plaats de vorm hierin. Schuif de braadslee in het midden van de oven en laat het eiermengsel in 15-20 min stollen. Klop opnieuw 3 eieren met 3 lp slagroom en voeg de gerspte kaas en zout en peper toe. Lepel dit mengsel voorzichtig op het spinaziemengsel en plaats de vorm weer 15 min in de oven. Klop de laatste eieren los met de slagroom en de tomatenpuree en de gedroogde tomaten,en wat zout en peper. Lepel dit mengsel voorzichtig op het kaasmengsel en laat dit wederom 15-20 min stollen in de oven. Neem de vorm uit de oven en laat hem 10 min uitdampen. Stort de eiercake uit de vorm en snijd hem in dikke plakken. Serveer zowel koud als warm,met sla en stokbrood. Kan als lunch en als voorgerecht gegeten worden.

Paascake Van Eieren is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept
Spaanse eieren
32 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Citroen paascake
Bekijk recept
Paascake met mangoglazuur en cantuccini
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Smeuige Paascake met Advocaat
57 min Nagerecht
Bekijk recept
Paascake
90 min Nagerecht
Bekijk recept