Appel-yoghurttaart

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In zeef rozijnen wassen. In kommetje doen met ? dl water ?5 min.wellen afgieten. Appels schillen, klokhuizen verwijderen en in schijfjes snijden.in kom doen: rozijnen, appel citroenrasp en kaneel. Springvorm(? 26 cm) invetten. Oven voorverwarmen op ?200o C. Boven tweede kom bakmeel en zout zeven. Boven derde kom eieren breken. Yoghurt toevoegen met mixer schuimig kloppen. Bij gedeelten suiker en bakmeel toevoegen. Blijven kloppen tot glad beslag ontstaat 1/3 deel van beslag in vorm scheppen hierover helft van appelmengsel verdelen 1/3 van beslag erop scheppen. Rest van deeg erop scheppen. In midden van oven taart in ? 1 uur gaar en goudbruin bakken. Uit oven met boterkwastje bestrijken met abrikozenjam

Appel-yoghurttaart is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-yoghurttaart
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Yoghurt-bramentaart
2 uur- Gebak
Bekijk recept
Yoghurttaart
0 min
Bekijk recept
Yoghurttaart
0 min
Bekijk recept

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept