Mascarponetaart Met Kersen

8
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Beleg een beboterde taartbodem met plakjes bladerdeeg en prik er gaatjes in. Strooi er suiker en kaneel over en bak de bodem gaar en bruin in 12 minuten (175? C). Meng 4 dl. kersensap van een pot kersen zonder pit met 1,5 lepel citroensap, een snufje kaneel en kruidnagel. Breng dit aan de kook en bind het met maizena. De kersen erdoor mengen en laten afkoelen. Klop 4 eieren met 150 gr. suiker en 450 gr.Grandioso Mascarpone. Bedek de bodem achtereenvolgens met het kersen- en Mascarponemengsel. Bak de taart 45 minuten (175? C) en laat hem langzaam afkoelen.

Mascarponetaart Met Kersen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Stokbrood met mozzarella, kip & kersen
10 min
Bekijk recept
Clafoutis Limousin (kersengebak)
15 min Gebak
Bekijk recept
Schapenkaas met kersencompote
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Bramen-mascarponetaart
1 uur-
Bekijk recept
Frisse mascarponetaart met bessen en witte chocolade
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeien-Mascarponetaart
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Super Makkelijke Mascarponetaart
10-20 min -
Bekijk recept