Klop de slagroom stijf met de vanille- en de gewone suiker. Week de gelatine ca 5 minuten. Klop ondertussen de de mascarpone met het "zonnefruit" los. Kook de 8 el likeur kort (in de magnetron) en los hier de uitgeknepen gelatine in op. Roer het gelatine mengsel door de mascarpone en spatel daar vervolgens de slagroom doorheen.Vul de afgekoelde taartvorm hiermee op en zet hem in de koelkast om een uurtje op te stijven. Beleg de taart dakpansgewijs met de plakjes aardbei. Begin aan de buitenkant. Leng de siroop van de aardbeien aan met likeur of siroop tot je ca 70 ml hebt. Roer een ruime tl (ca 4 gr of 1/3 de zakje) Taartina vlaai geleermiddel (dr Oetker)los met een eetl van deze siroop. Breng de rest van de siroop kort aan de kook. Roer het papje er van het vuur af door heen en breng het al roeren nog eens kort aan de kook. Bedek de taart met deze laag. Laat hem nog zeker een uur in de koelkast opstijven.
Aardbeien-Mascarponetaart is een recept van Smulweb.nl