Toscaanse Wintertaart

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop eieren, suiker en citroenrasp tot licht, luchtig mengsel. Roer bloem en bakpoeder door het eimengsel. Giet de gesmolten boter erbij en klop alles goed door elkaar. Roer het vruchtenmengsel door het deeg. Voeg eventueel nog wat Marsala of wijn erdoor als het deeg te dik mocht zijn. Doe het beslag in de vorm. Bak de taart plm. 40 minuten in het midden van de oven. Controleer met satéprikker of breinaald de taart gaar is. Laat de taart afkoelen en bestuif de taart licht met poedersuiker.

Toscaanse Wintertaart is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Wintertaart met gevulde champignons
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wintertaart met gevulde champignons en uienconfituur
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme Wintertaart
30-60 min -
Bekijk recept
Wintertaart
30-60 min -
Bekijk recept

Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toscaanse aardappelpartjes met spruitjes en vinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige gnocchi-linzenschotel met worst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenterisotto met carré
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept