Citroen Ricotta Taart

6
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 150°C. Meng het citroensap met de citroenrasp en laat 10 min staan. Klop de ricotta met de suiker glad. Voeg al kloppend een voor een de eieren en eidooiers toe. Voeg de crème fraîche toe en spatel er ten slotte het citroenmengsel door met de mascarpone en citroenessence. Strooi het broodkruim in de vorm zodat die rondom is bedekt. Schenk de vulling erin en strooi de pijnboompitten erover. Bak de taart 45 min in de voorverwarmde oven of tot hij net gaar maar nog wiebelig is. Laat hem afkoelen en neem hem uit de vorm.

Citroen Ricotta Taart is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept