* Verkruimel de bastognekoeken in de keukenmachine heel fijn en meng de boter en 3 eetlepels koffielikeur erdoor.* Verdeel het kruimelmengsel over de bodem van de springvorm en druk het goed aan.* Halveer 1 pak kanellybiscuits en zet ze met de suikerkant naar buiten tegen de rand van de vorm.* Week de blaadjes gelantine ongeveer 5 minuten in ruim koud water.* Breng in een steelpan 1 dl water aan de kook en los hierin al roerend de oploskoffie en de suiker op.* Knijp de blaadjes gelantine uit en los ze van het vuur al roerend op in het koffiemengsel.* Laat dit mengsel iets afkoelen.* Klop in een kom de mascarpone met de slagroom luchtig en stijf.* Meng al kloppend het gelantinemengsel erdoor.* Strijk de helft van dit mengsel over de taartbodem uit ,leg de rest van de kannelly′s erop en sprenkel er 3 eetlepels koffielikeur over.* Strijk de rest van de koffieroom erover uit.* Laat de taart in de koelkast in 2-3 uur opstijven.* Verwijder de springvorm ,zet de taart op een schaal en bestuif de bovenkant met cacaopoeder.* Garneer de taart met koffieboontjes.