Sinaasappelbavarois

4
10-20 min -
Nagerecht
5 sterren op basis van 1 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Week de gelatine in koud water. Pers de sinaasappelen en verwarm het sap met de wijn in een gesloten kookpan. Los de geweekte gelatine er in op. Klop de eierdooiers met de suiker en roer het nog warme sap erbij. Laat het mengsel opstijven en roer er het eiwit door. Spoel een puddingvorm met koud water, breng er de pudding in en laat het goed afkoelen en opstijven in de koelkast. Ontvorm de pudding

Sinaasappelbavarois is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Luchtige sinaasappelbavarois
300 min- Nagerecht
Bekijk recept
Sinaasappelbavarois
150 min- Nagerecht
Bekijk recept
Luchtige Sinaasappelbavarois
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Schuimige Sinaasappelbavarois
20-30 min -
Bekijk recept

Luchtige sinaasappelbavarois
300 min- Nagerecht
Bekijk recept
Sinaasappelbavarois
150 min- Nagerecht
Bekijk recept
Luchtige Sinaasappelbavarois
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Schuimige Sinaasappelbavarois
20-30 min -
Bekijk recept