Zoek
Sperziebonensalade Met Rucola, Gedroogde Tomaten
4
20-30 min -
Smulweb.nl
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
75 gram rucola -
150 gram sperziebonen -
2 lente-uitjes -
4 gedroogde tomaten op olie -
1 eetlepel olie van de gedroogde tomaten -
2 eetlepels walnootolie -
1 ½
eetlepel balsamicoazijn -
½
eetlepel honing -
½
eetlepel mosterd -
peper
zout Voorbereiding Maak de sperziebonen schoon
snij ze eventueel in stukjes en kook ze beetgaar in water met zout (plm. 10 minuten) . Koel de sperziebonen onder koud water. Laat ze goed uitlekken.
Maak de rucola schoon. Maak de lente-uitjes schoon en snij deze in smalle ringetjes. Laat de gedroogde tomaten uitlekken en snij of knip deze in kleine reepjes.
Roer een sausje van de tomatenolie
walnootolie
balsamicoazijn
honing en mosterd Bereidingswijze Doe de sla
sperziebonen
gedroogde tomaten en lente-uitjes door elkaar. Giet de saus erover. Foto's /
Bereiding
Doe de sla, sperziebonen, gedroogde tomaten en lente-uitjes door elkaar. Giet de saus erover.
Sperziebonensalade Met Rucola, Gedroogde Tomaten is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Pasta met tomaten-vissaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Baguette met sperziebonensalade en gyroslapje
15 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip Teriyaki met wilde rijst en oosterse salade.
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sperziebonensalade met tomaatjes
20 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Tonijnpizza
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept