Varkenshaasje Met Sinaasappel En Honing

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Neem de varkenshaasjes uit de marinade en droog ze af.Verhit 1 eetlepel olijfolie in een pan met dikke bodem.Bruin de varkenshaasjes aan beide kanten. Voeg de marinade toe.Verminder de temperatuur met de helft, dek af en laat nog 14 minuten koken.Verhit ondertussen 1 eetlepel olie en roerbak de spinazie, een handvol per keer.Voeg zout en peper toe.Zet de varkenshaasjes even opzij als de 14 minuten verstreken zijn.Maak het aanbaksel van de varkenshaasjes in de pan los met 1 eetlepel water.Snijd de varkenshaasjes in fijne sneetjes.Leg op elk bord een eerste laag spinazie en daarbovenop de varkenshaasjes met wat kookvocht.Werk af met sinaasappelpartjes.

Varkenshaasje Met Sinaasappel En Honing is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme vijgen met geitenkaas en honing
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept