Zoek
Sugo Alla Casanova
30-60 min -
Smulweb.nl
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 blikjes gepelde tomaten,1 potje zwarte olijven zonder pit
2-3 blikjes ansjovis
1 el tomatenpuree
1 spaanse peper
50 ml olijfolie (extra virgine) Voorbereiding Spaanse peper van de pitjes ontdoen en heel fijn snijden
ansjovis laten uitlekken en fijn prakken. In een kookpannetje de olie verhitten en de peper met de ansjovis zachtjes fruiten onder het fruiten de ansjovis blijven prakken tot er een paste ontstaat. Tomaten fijnprakken en olijven laten uitlekken. Tomaten
olijven en tomatenpuree toevoegen en goed doorroeren. Op een laag pitje circa 35-40 minuten onafgedekt laten pruttelen onder af en toe roeren. Bereidingswijze Pas op met zout
daar de ansjovis al zout genoeg is. Serveertips Aanbevolen pasta's bij deze heerlijke saus:
Sedanini of penne rigate. En een frisse salade maakt de maaltijd af. Foto's /
Bereiding
Pas op met zout, daar de ansjovis al zout genoeg is.
Sugo Alla Casanova is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
IJskoude cheesecake met amaretti en citroen
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Plaatpizza met ansjovis
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tofu-macaronischotel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farfalle met auberginesaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Macaroni met tomatensaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept