Bechamelsaus

4
0-10 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Ui ,laurierblaadje,foelie en peterselie in een koekenpan doen,de melk toevoegen en langzaam net aan de kook brengen . Van het vuur halen, afdekken en 45 min laten staan . De melk in een kom of scaal zeven .De koekenpan schoonmaken ,de boter erin smelten en de bloem erdoor roeren.Langzaam ,al roerend, de melk toevoegen .Blijven roeren tot de saus kookt .Daarna de saus 3 min. zacht laten koken; af en toe roeren . Zout en peper naar smaak toevoegen .Als je de saus nie meteen gebruikt, kun je een stukje vochtig vetvrij papier op het oppervlak leggen om velvorming te voorkomen .

Bechamelsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mac 'n cheesemuffins met bloemkool & kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bechamelsaus stap-voor-stap
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bechamelsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Groentelasagne
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mac 'n cheesemuffins met bloemkool & kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bechamelsaus stap-voor-stap
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bechamelsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Groentelasagne
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept