Echte pepernoten (taaitaai noten)

1
0 min
-
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In een kom de honing, het ei, de speculaaskruiden, anijs en zout mengen. Het bakmeel erdoor roeren. Het deeg afgedekt 1 uur in de koelkast laten rusten. Vorm van het deeg repen en snijd deze in dobbelstenen. Leg ze op de bakplaat en bak ze in 10-15 minuten bruin en gaar.

Echte pepernoten (taaitaai noten) is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nougat met noten en cranberry's
45 min Gebak
Bekijk recept
Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade
10 min
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Zalm met paksoi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tournedos met koffiecrunch en aardappel-knoflookcrème
45 min-
Bekijk recept
Erwtensoep
100 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bonenstamppotje
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept