Rodekool in appeltjes

4
0 min
-
4 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De rode kool in het water aan de kook brengen Laurier, kruidnagels, peper en zout toevoegen. Suiker en kaneel toevoegen ca 30 minuten laten stoven. Ondertussen appels uithollen: Snij de bovenkant met het steeltje er af, dat wordt de deksel Hol de appel voorzichtig uit met een aardappelschilmesje en een meloen-bolletjes-mesje. De rodekool afgieten en eventueel binden. De appels vullen met het mengsel, iets te vol. Deksel er op plaatsen en de appels langzaam in de oven (125 graden) gaar laten worden.

Rodekool in appeltjes is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Kalkoenfilet met salie-appeltjes
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Varkensfilet met hele appeltjes en knoflook
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoenblokjes met appel en puree - speciaal voor kids
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geurige appeltjes met kaneel uit de oven
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept