Asperges met garnalenboter

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg 100 gram boter op een schoteltje om ze op kamertemperatuur te laten komen Gaar de asperges volgens het basisrecept Pureer de garnalen ofwel met een mixer ofwel in de vijzel Roer de zachte boter smeuïg en vermeng ze met de garnalenpuree Druk de garnalenboter met een houten lepel door een fijne zeef, vul er een spuitzak mee en spuit op elk bord een toefje Haal de gare asperges uit het kooknat, laat ze even uitlekken en verdeel ze over de borden

Asperges met garnalenboter is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Boterham met pladijs en garnalenboter
35 min
Bekijk recept
Garnalenboter
Bekijk recept
Garnalenboter
Bekijk recept
Omelet Joinville
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept