Asperges met kervelboter

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg 100 gram boter op een schoteltje en laat ze op kamertemperatuur komen Schil en gaar de asperges volgens het basisrecept Was de kervel en verwijder de droge blaadjes Haal de blaadjes van de steeltjes en leg ze enkele seconden in kokend water Spoel ze af onder de koude kraan en dep ze droog met een schone theedoek of met wat keukenpapier Stamp de blaadjes in een vijzel tot moes of hak ze ragfijn Roer de boter zacht smeuïg, voeg er de kervelmoes bij en druk de boter door een zeef Breng de boter op smaak met peper en zout Vul een spuitzak met de boter en spuit een toefje op elk bord Haal de gare asperges uit het kooknat, laat ze even uitlekken en verdeel ze over de borden

Asperges met kervelboter is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Zalmtoast met kervelboter
80 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Asperges met kervel en ham
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept