Kip met garnalen en sperziebonen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereid de rijstvermicelli volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking Verhit een wok of wijde braadpan en voeg olie toe Bak de ui met de kip en de sperziebonen in de hete olie tot de kip rondom bruin en gaar is Voeg de garnalen, met de oestersaus, kippenbouillon en sherry toe en roerbak alles 2-3 minuten Breng op smaak met peper en zout Serveer het gerecht op een bedje van gare rijstvermicelli

Kip met garnalen en sperziebonen is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept