Langoustinestaartjes

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vijf blaadjes witlof per persoon voorzien, de pompelmoes ontvliezen en de kwartjes eruit halen De langoustientjes van pantser ontdoen en lichtjes aansauteren in een antikleefpan Overgieten met bouillon en afwerken met boter De rest van het witlof in reepjes snijden en ook even aanbakken en overstrooien met suiker Afwerking Witlofblaadjes in stervorm op het bord schikken, daartussen de roze pompelmoes In elk witlofblaadje legt men een langoustinestaartje In het midden legt men de gesauteerde witlofreepjes Het geheel overgieten met jus en afwerken met kervelplukjes

Langoustinestaartjes is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken langoustinestaartjes met asperge
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken Langoustinestaartjes
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Langoustinestaartjes met passievrucht
Bekijk recept
Salade Van Mulfilet En Langoustines Op Roquetsla Begeleid Do
30-60 min -
Bekijk recept

Gebakken langoustinestaartjes met asperge
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken Langoustinestaartjes
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Langoustinestaartjes met passievrucht
Bekijk recept
Salade Van Mulfilet En Langoustines Op Roquetsla Begeleid Do
30-60 min -
Bekijk recept