gemarineerde champignons

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Champignons schoon vegen, Ui en knoflook fijn snipperen. In een pan de champignons, ui, knoflook,citroensap en italiaanse tuinkruiden aan de kook brengen en 2 à 3 minuten zachtjes laten koken. Op smaak brengen met zout en peper. Van het vuur af de peterselie erboven fijn knippen en minstens 24 uur van te voren laten marineren. Op de dag zelf eventueel weer zachtjes aan de kook brengen. Kan warm of koud gegeten worden. Indien warm: opdienen op een bedje van waterkers en serveren met een smaakvol bruin boerenbrood

gemarineerde champignons is een recept van Buissink.com

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept