Fricasse Bali van varkensvlees

4
60 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Blancheer de peultjes kort in kokend water. Stop het kookproces door de peultjes af te gieten en af te spoelen onder de koude kraan.
  • 2 Verhit de olie en bak de ui en het vlees aan alle kanten bruin. Voeg alle kruiden, de sambal en de sojasaus toe. Zet het vuur laag en voeg de blokjes aardappel en het hete water toe.
  • 3 Laat alle smaken goed vermengen op laag vuur in ongeveer 45 minuten.
  • 4 Voeg de kokosmelk en de peultjes toe zodra alles gaar is en breng op smaak met zout en peper. Serveer met rijst, atjar, gebakken uitjes en seroendeng.

Fricasse Bali van varkensvlees is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Fricassee De Porc
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fricassee Van Kreeft En Lichte Kerrie Met Winterknollen
30-60 min -
Bekijk recept