Zoek
Zoete warme brietaart met rode vruchtencompote
8
50 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
200 g bloem
200 g suiker
0.5 dl melk
50 g Solo Vloeibaar
300 g brie
2 dl light room
bloemsuiker
250 g rode vruchtenmelange
kaneelpoeder
1 citroen
3 eieren
Bereiding
1
Kneed de bloem, 50 g suiker, de melk en de Solo tot een glad deeg en doe het in een taartvorm.
2
Klop de eieren los met 80 g suiker en de light room en breng op smaak met kaneelpoeder.
3
Giet in de bakvorm. Verwijder de korsten van de kaas en verdeel hem in stukjes.
4
Doe ze in de taartvorm.
5
Schuif de taart 25 minuten in een op 180° C voorverwarmde oven.
6
Stoof de vruchten met de rest van de suiker en de geraspte gele schil van de citroen tot een fruitige compote.
7
Bestuif de taart met de bloemsuiker en dien op met de compote.
Zoete warme brietaart met rode vruchtencompote is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Amerikaanse ham met pittige vruchtencompote
1u50 min
Snack
Bekijk recept
Rijstdessert met vruchtencompote
10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Vruchtencompote
30-60 min -
Bekijk recept
Mascarpone Met Citroen En Rode-vruchtencompote
20-30 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderijrisotto
30 min-
Bekijk recept