Zoek
Ananaswafeltje met frambozencoulis
6
30 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 st Ananas
1 st Peer
1 st Appel
1 st Kiwi
100 ml Witte wijn
1 el citroensap
1 el suiker
FRAMBOZENSAUS
300 gr Frambozen
citroensap
suiker
water
Yoghurt
Vanillesuiker
Munt
Druiven
Bereiding
1
Schil de ananas en verdeel in zeer dunne plakken .
2
Verdeel de rest in blokjes , alsook de appel,peer en kiwi
3
Meng de blokjes met de wijn , suiker en citroensap
4
Frambozensaus : Vruchten pureren met suiker, citroensapen water. Zeven
5
Yoghurt mengen met vanillesuiker.
6
Verdeel de saus over de borden. Schep op 1 cm van de rand vlekjes yoghurt en maak met een prikker hartjes of ander figuurtje.
7
Schep de vruchtenblokjes in het midden van de borden en dek af met een schijf ananas.
8
Versier met druiven en munt , eventueel een bolletje vanilleijs
Ananaswafeltje met frambozencoulis is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Koude sabayon met Marsala op frambozencoulis
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Crumble met chocolade en amandelen
Nagerecht
Bekijk recept
Fruit- en groentespiezen met kleurtjes
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Cheesecake met vanille, speculaas en frambozencoulis
35 min
Nagerecht
Bekijk recept