Vissoep

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Stoof de uien en paprika gaar in 1 eetlepel olijfolie. Pers het teentje look en laat even meestoven, laat zeker niet kleuren.
  • 2 Voeg de tomatenblokjes toe en laat 10 minuten zachtjes sudderen.
  • 3 Doe de bouillon erbij en breng aan de kook, laat 5 minuten zachtjes koken.
  • 4 Snij de kabeljauw in hapklare stukken en doe ze in de soep, laat 1 minuutje zachtjes garen. Draai nu het vuur uit en laat 15 minuten rusten.
  • 5 Schep de soep in diepe warme borden en werk af met de garnalen en de gehakte peterselie.
  • 6 Om er een maaltijdsoep van te maken: kook 4 in stukken gesneden aardappelen half gaar in gezouten water en doe ze daarna samen met kabeljauw in de soep.

Vissoep is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept