Gemarineerde runderreepjes met krokante groentjes

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
  • 2
    - Snij de preiwitten in fijne ringetjes.
  • 3
    - Snij de wortelen in dunne staafjes.
  • 4
    - Snij de sjalot in fijne halvemaantjes.
  • 5
    Voorbereiding
  • 6 (10 min.)
  • 7 Verhit de olie in een wok. Doe er de sjalot en de wortelstaafjes in. Voeg al roerend de preiringetjes toe. Roerbak gedurende 5 min. Voeg een scheutje water toe, zodat de groenten niet aanbranden.
  • 8 Haal de groenten uit de wok en hou warm. Doe beetje bij beetje de runderreepjes in de wok en roerbak ze kort, zonder vetstof toe te voegen.
  • 9 Doe er de groenten weer bij en schep alles om. Overgiet met de sojasaus en de lichte room. Leng naar smaak aan met wat water. Kruid met peper en zout.1
  • 0 Afwerking1
  • 1 Dien onmiddellijk op met rijst of verse pasta.1
  • 2 Tip1
  • 3
    - U kan de lichte room vervangen door een paar lepels gezeefde tomaten (passata).

Gemarineerde runderreepjes met krokante groentjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Burgers in schildpadvorm en pasta met groentjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskroon op lage temperatuur en lentegroentjes
2 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pilav met groentjes, rozijnen en stukjes Quorn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pancakes met zout en zoet beleg
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept