Gebakken sint-jakobsschelpen op een bedje van

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schrob de schelpen goed schoon want die worden nadien gebruikt bij het serveren.
  • 2 Ontvel de tomaten, ontdoe ze van het zaad en snij het vlees in reepjes.
  • 3 Snij de courgette in blokjes en kook ze 5 minuten.
  • 4 Smelt de helft van de Solo in een pan en voeg de tomaten, de blokjes courgette en de dragon toe.
  • 5 Laat 10 minuten smoren.
  • 6 Voeg de balsamicoazijn toe en wat zout en zwarte peper naar smaak.
  • 7 Scheur de basilicum in sliertjes en roer door de ratatouille.
  • 8 Haal van het vuur en houd warm.
  • 9 Verhit de andere helft van de Solo in een koekenpan, laat goed heet worden en bak de sint-jakobsnoten gedurende 2 minuten. 1
  • 0 Bestrooi met peper en zout. 1
  • 1 Leg op elk bord een schelp. Schep er wat ratatouille in en leg het schelpdiervlees erop. Lekker met verse pasta.

Gebakken sint-jakobsschelpen op een bedje van is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
IJsje van kiwi met munt
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept