Garnaalkroketjes

4
200 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de verse garnalen. Kook het afval in 1l water en laat goed inkoken. Zeef de visfumet. Maak er een saus van met de boter en de bloem. Voeg hierbij 2 eigelen en de room. Breng op smaak met peper, zout en wat paprikapoeder. Voeg er de garnalen bij en meng alles goed door elkaar. Dek de schotel af met aluminiumfolie en laat het beslag 2 u in de koelkast rusten. Snij het deeg in stukjes. Klop het eiwit los. Draai de stukjes deeg achtereenvolgens door de bloem, het eiwit en het paneermeel. Frituur ze goudgeel op 180°C.

Garnaalkroketjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Garnaalkroketjes
Snack
Bekijk recept
Garnaalkroketjes
0 min Voorgerecht
Bekijk recept
VOORGERECHT GARNAALKROKETJES
60 min Voorgerecht
Bekijk recept
Minikroketjes Met Noordzeegarnaal
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Garnaalkroketjes
Snack
Bekijk recept
Garnaalkroketjes
0 min Voorgerecht
Bekijk recept
VOORGERECHT GARNAALKROKETJES
60 min Voorgerecht
Bekijk recept
Minikroketjes Met Noordzeegarnaal
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept