1000 recepten met citroen
2 venkelknolletjes 1 citroen 2 el vloeibare margarine 1 Knorr Bouillonketeltje Vis 4 stukjes pangasiusfilet van 35 g 4 stukjes zalm van 35 g 4 grote ongekookte gepelde gamba's 8 el slagroom Extra: 4 velletjes vetvrij papier of aluminiumfoli... bekijk recept »
75 g bloem 1 ei 275 ml melk vloeibare margarine 1 kleine citroen 0.5 zakje Knorr Witte Saus 4 el room 35 g gerookte zalm 3 el fijngehakte peterselie 1. Maak een glad beslag van de bloem, het ei, 175 ml melk, een snufje zout en ½ el vloeibare ma... bekijk recept »
1 mooie schol p.p. schoongemaakt ( vel laten zitten! ) mengsel van peper, zout en bloem om te bestuiven 60 gram boter 1 dessertlepel kappertjes per vis het sap van een 1/2 citroen fijngeknipte peterselie , voor jus en extra voor garnering citroen... bekijk recept »
350 g penne (pasta) bouillonpoeder 600 g broccoli 1 citroen 6 zoetzure augurkjes 8 takjes verse peterselie 4 scholfilets 1 el (volkoren)bloem 4 el Solo Vloeibaar (vers)gemalen zwarte peper 1. Kook de pasta in kokend water volgens de aanwijzingen... bekijk recept »
6 plakjes gerookte zalm 1 doosje boursin met fijne kruiden peper dille 2 eetlepels zure room griekse olijfolie 2 citroenen 10 eetlepels grof zout 1 eetlepel suiker1. GEKONFIJTE CITROEN:2. Meng het zout met de suker. Maak 2 inkepingen overlangs ... bekijk recept »
4 forellen, 100g zwarte olijven, 1 citroen, 2 eetlepels kappertjes, een paar takjes tijm, een handvol fijngehakte platte peterselie, 4 aardappels, 250 g groene bonen, een beetje pastis, 1 eetlepel olijfolie, peper, zout, 4 stukken aluminiumfolie1. Ko... bekijk recept »
4 kalkoenlapjes 0,5 kg tomaten 1 citroen platte peterselie 400 g spaghetti boter Peper en zout 1. Bestrooi de kalkoenlapjes met wat bloem en kruid met peper en zout. Bak ze met boter in een pan en doe er een fijngehakt sjalotje en lookteentje b... bekijk recept »
Kalkoenlapjes 0,5 kg tomaten 1 sjalot 1 citroen 1 courgette bladpeterselie 400 gr spaghetti boter peper en zout scheutje witte wijn1. bestrooi de kalkoenlapjes met wat bloem en kruid met peper en zout. Bak ze in een pan met wat boter en doe er... bekijk recept »
6 kippenbouten 6 kippenborsten groene en zwarte olijven (naar smaak) 2 citroenen (liefst gepekeld,gedurende 2 weken opgelegd in zout) 2 eetlepels Solo 2 uien (fijngehakt) 3 teentjes knoflook (fijngehakt) 1 koffielepel fijngehakte verse gember ... bekijk recept »
2 eetlepels Solo op kamertemperatuur 4 eetlepels waterkers 2 sjalotjes 4 eetlepels peterselie 4 eetlepels witte wijnazijn 4 eetlepels witte wijn 100 g Solo zout en versgemalen zwarte peper 4 piepkuikens 1 onbespoten citroen 4 takjes verse tijm... bekijk recept »