952 recepten met druiven
5 dl room 2.5 dl melk 3 grote mango's(anders 4) 200 gr suiker 2 eetlepels citroensap 1 extra rijpe mango en trosje witte pitloze druiven1. Pureer het vruchtvlees van de 3 mango's. Roer de ongeklopte room, melk, mangomoes, suiker en sap goed door elka... bekijk recept »
1 kg blauwe druiven 130 g suiker sap van 1/2 citroen 1. Spoel de druiven grondig onder koud stromend water en pluk ze van de stelen.2. Reserveer een achttal druiven voor de decoratie.3. Mix de druiven in een blender. Gebruik liefst geen sapcentrifug... bekijk recept »
200 g boter 200 g rietsuiker 4 stuks eieren 200 g zelfrijzend bakmeel 200 g blauwe druiven 50 g cacao poeder1. Verwarm de oven voor op 180 graden C. Klop de boter met suiker luchtig. Klop in een kommetje de eieren los. 2. Voeg al kloppend beetje bi... bekijk recept »
3 kiwi's 300 gram witte druiven 1 citroen 2 el honing 1 dl yoghurt 1. Laat alles een uur afkoelen in de koelkast. 2. Schil de kiwi's en snij ze3. Pureer het vlees van de druiven en zeef het. 4. Alles mixen5. Werk af met een schuifje kiwi bekijk recept »
80 g Solo 2 wortelen 1 glas witte wijn zout 1 ui 2 teentjes look peper 1 courgette 400 g varkensfilet (in blokjes gesneden) druiven (handvol) 1. Pel en snipper de ui, pers er de look bij en stoof in de Solo. 2. Voeg er de in julienne gesneden w... bekijk recept »
700 gr kalkoengebraad 50 gr boter 1 blikje mandarijnen 200 gr muskaatdruiven 2 1/2 dl mandarijnesap (eventueel aangevuld met witte wijn) 1 theelepel kerrie zout, peper 30 gr bloem 3 sjalotten1. Bak het kalkoengebraad goed bruin aan beide zijden.... bekijk recept »
800 gr Varkensfiletgebraad 2 uien fijn gesnipperd 2 el honing 2 sinaasappelen (bio) 2 el solo 1 el olijfolie 1 blokje kippenbouillon 4 el pijnboompitten 1 tros blauwe druiven mestpunt chilipoeder peper&zout (pezo)1. Pel de druiven. Rasp de de ... bekijk recept »
4 moten kabeljauw (elk 180 gr) 1 sjalot, fijn gehakt 15 cl blauw druivensap 15 cl visfumet 40 gr blonde rozijnen 20 dikke muskaatdruiven (gehalveerd) 30 gr solo snuifje suiker peper&zout (pezo)1. Verwarm de oven voor op 220°.2. Stoof de sjalot met ... bekijk recept »
8 tongfilets of 2 tongen 2 sjalotjes solo vloeibaar 4 dl droge witte wijn 4 dl room 1 dl druivensap 300 gr witte druiven citroensap peper&zout (pezo)1. Verwarm de oven voor op 200°.2. Kruid de tongfilets met pezo. Pel en snipper de sjalotten fijn.... bekijk recept »
4 verse zeetongen 1 l water 0.5 dl Noilly Prat 250 g rijpe, witte tafeldruiven 2 blokjes Knorr Bouillon Finesse Vis 1 soeplepel Solo Vloeibaar 1 soeplepel suiker 1 theelepel geraspte limoenschil 1 dl witte wijn (halfdroog) 2 dl light room 1. Fileer... bekijk recept »