1000 recepten met frambozen
40 g boter 250 g (diepgevroren) frambozen 4 vellen filodeeg 3 theelepels gearomatiseerde suiker met citroen 400 g Griekse yoghurt 12 kleine meringues 50 g pure chocolade1. Verwarm de oven voor op 180°C – gas 6. 2. Rasp de chocolade. 3. Strijk 1 vel ... bekijk recept »
250 ml slagroom 200 g fijne kristalsuiker 500 ml biogarde roer naturel 300 g frambozen (vers of diepvries)1. (minstens 6 uur tevoren): In kom slagroom met 50 g suiker bijna stijf kloppen. Biogarde en 75 g suiker toevoegen en erdoor kloppen... bekijk recept »
1 citroen 2 eieren 40 g roomboter 100 g bloem 1 mespunt zout 1 tl gedroogde gist (3 zakjes à 7 g) 50 ml volle melk 60 g suiker 50 ml bruine rum 50 ml kraanwater 125 g frambozen (bakje à 125 g) 125 g slagroom (beke... bekijk recept »
250 g aardbeien, zonder steeltjes 250 g frambozen rasp van 1 citroenschil 50 cl room, tot slagroom geklopt sap van 2 citroenen 50 g suiker1. Kook in een pan de frambozen 5 minuten op een laag vuurtje. 2. Giet de helft in een kom. Zet opzij. 3. Maal i... bekijk recept »
6 aardbeien, steeltjes eraf, in 4 gesneden 6 abrikozen, ontpit en in blokjes gesneden 1 bakje (125 g) bosbessen 1 bakje (125 g) frambozen 1 banaan, gepeld, in blokjes gesneden een scheutje olijfolie enkele blaadjes basilicum, versneden 2 kiwi’s, gesc... bekijk recept »
100 g witte chocolade 250 ml slagroom 4 el suiker 250 g Griekse yoghurt 125 g frambozen1. Rasp de chocolade grof. Klop in een kom de slagroom met de suiker stijf. Spatel dit voorzichtig door de yoghurt. Schep de chocolade en ⅔ van de framboze... bekijk recept »
400 g frambozen 1 el poedersuiker 2 el verse munt (in fijne reepjes 4 blaadjes) 4 el frambozenlikeur (slijter) 400 ml prosecco1. Meng in een wijde schaal de frambozen voorzichtig met de poedersuiker en de munt en verdeel dit over 4... bekijk recept »
75 g boter 130 g Bastognekoeken 200 g chocolade extra puur 72% 500 g mascarpone 500 g ricotta 4 eieren 150 g bruine basterdsuiker 150 g frambozen1. Verwarm de oven voor op 160 °C. Bekleed de bodem van de springvorm met het bakpapier. 2... bekijk recept »
0,5 koffielepel 4-specerijenmengeling in poeder 150 g Bulgaarse yoghurts 1 eiwit 1 eetlepel fijn geraspte gember frambozen het sap van één limoen 1 mango, geschild en ontpit, in blokjes gesneden muntblaadje 2 eetlepels vloeibare honing1. Giet het lim... bekijk recept »
½ bakje amandelschaafsel (a 55 g) 1 beker slagroom (250 ml) 1 bekertje crème fraîche (125 ml) 2 eieren 50 g witte basterdsuiker 1 pakje griesmeelpudding (amandel (90 g)) ½ doosje frambozen (a 250 g, diep... bekijk recept »