1000 recepten met frambozen
2 bakjes frambozen (a 125 g) 1 sinaasappel (uitgeperst) 1 1/2 el kristalsuiker 1 bakje blauwe bessen (150 g) 1 bekertje slagroom (125 ml) 1 zakje vanillesuiker 1/2 bak volle kwark (a 500 g)1. Breng in een steelpan... bekijk recept »
gemengd klein seizoensfruit (braambessen, frambozen, aardbeien, rode besjes …) gemengd seizoensfruit gemengde zaden 2 eetlepels kokosmelk1. Snijd het seizoensfruit in grote stukken en verdeel het over de borden. Mix de helft van het klein fruit heel ... bekijk recept »
1 snuifje kaneelpoeder 250 g ongesuikerde natuuryoghurt 60 g havervlokken 40 cl troebel appelsap 2 eetlepels honing 1 appel enkele frambozen (facultatief)1. Meng de havervlokken en het appelsap in een steelpan. Breng aan de kook en laat 5 min. op zac... bekijk recept »
175 g ongebrande notenmix hazelnoot, cashew, amandel en walnoot (zakje) 250 g dadels 250 g frambozen (diepvries) 120 g cacaopoeder (pakje 250 g, Australian) 200 g extra vergine kokosolie (pot 400 g, Raw Super Food) 120 m... bekijk recept »
10 koekjes (digestive, rol 400 g) 50 g boter (gesmolten) 1 bakje frambozen (125 g) 75 g suiker ( 2 el voor de frambozenpuree) 4 pakjes roomkaas (a 100 g) 3 eieren (op kamertemperatuur)1. Verwarm de oven voor op... bekijk recept »
4 stronken roodlof 75 g waterkers 250 g frambozen 200 g gerookte eendenborstfilet 3 el balsamicoglazuur (flesje, Emiliana) 3 el extra vierge olijfolie1. Haal de roodlofblaadjes los en verwijder de harde kern. Verwijder de harde steeltj... bekijk recept »
250 g aardbeien 125 g blauwe bessen 125 g frambozen 2 el aardbeienlikeur 100 g suiker 120 ml water 1 el citroensap 1 blaadje gelatineWas de aardbeien en verwijder de kroontjes. Pureer 150 gram aardbeien, 100 g blauwe bessen en 100 g frambozen met de ... bekijk recept »
150 g zelfrijzend bakmeel 1 tl bakpoeder 1 ei 50 ml zonnebloemolie 100 ml melk 50 ml maple syrup 50 g frambozen 50 g ongezouten pecannoten 1 zeef 1 garde of mixer of keukenmachine 6 papieren cupcakevormpjes 1 muffinvorm (met 6 holtes)1. Ve... bekijk recept »
250 g frambozen (bakje) 1 el suiker 260 g Bastognekoeken (pak) 100 ml vanillevla (pak) 500 g hangop (beker)1. Pureer de helft van de frambozen met de suiker tot een gladde massa. 2. Verkruimel de koeken grof en verdeel de ... bekijk recept »
1 l melk 65 g custard (pak a 400 g) 1 zakje vanillesuiker 60 g suiker 75 g aardbeienjam (of frambozenjam) 6 beschuiten 1 bakje frambozen (125 g)1. Breng de melk aan de kook, houd 3-4 eetlepels koude melk achter. Meng de cus... bekijk recept »