1000 recepten met frambozen
50 g boter 40 g pistachenoten 2 eieren 5 vellen filodeeg (diepvries, ontdooid) 25 g poedersuiker ½ vanillestokje 250 ml melk 75 g suiker 1½ el bloem 250 g frambozen1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Smelt de boter in ... bekijk recept »
1 fles vers sap (appel-peer-framboos (500 ml)) 100 ml yoghurt (naturel) 3 eetlepels honing (vloeibaar)1. Meng het sap, de yoghurt en de honing samen in de blender of met de staafmixer in een hoge maatbeker tot een romig drankje. Se... bekijk recept »
1 sinaasappel (schoongeboend) 125 g bramen 125 g frambozen 125 g bosbessen 375 g aardbeien 50 ml rode wijn 50 g geleisuiker1. Rasp de oranje schil dun van de sinaasappel. Pers de vrucht uit. 2. Veeg de bramen, frambozen en bosbessen ... bekijk recept »
1 doos frambozen (diepvries, 300 g) 3 eetlepels suiker 750 ml volle yoghurt 4 takjes verse munt1. Frambozen op een bord uitspreiden en grotendeels laten ontdooien. In vier glazen op bodem laagje frambozen scheppen. Rest van frambozen met s... bekijk recept »
2 tl cacaopoeder 6 el poedersuiker (Van Gilse) 125 g frambozen1. Meng het cacaopoeder met de poedersuiker en voeg er druppelsgewijs lauwwarm water aan toe (maximaal 1 el) tot er een stroperige, gladde massa (glazuur) ontstaat. 2. Rijg 3 tot ... bekijk recept »
125 g boter (op kamertemperatuur) 125 g suiker 125 g bloem 3 eieren 6 el aardbeienjam 100 g verse roomkaas (bakje 150 g) 1 doosje frambozen (125 g)1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Mix de boter, suiker, bloem en eieren. Sc... bekijk recept »
1 citroen 750 ml rode wijn (categorie 8) 200 g suiker 3 kruidnagels 1 kaneelstokje 12 verse vijgen 1 vanillestokje 2 eetlepels witte basterdsuiker 1 bakje mascarpone (250 g) 2 bakjes frambozen (a 150 g)1. Citroen scho... bekijk recept »
4 handperen 1 zakje frambozenthee 4 eetlepels aardbeien-kiwisiroop 1 blikje frambozen op lichte siroop (200 g)1. Peren schillen, klokhuizen verwijderen en peren in parten snijden. Peren in pan op zakje frambozenthee leggen. 4 Dl water en s... bekijk recept »
½ liter volle melk 250 ml slagroom 1 el yoghurt 250 g doosjevol blauwe bessen en frambozen 40 g blanke amandelen 4 el honing1. Doe de melk en slagroom in een pan en verwarm op laag vuur tot 40 °C. Houd de temperatuur nauwkeurig in de g... bekijk recept »
400 ml slagroomijs (bak 1 liter) 4 takjes verse munt (alleen de blaadjes) 1 bakje frambozen (150 g) 12 gallettes (dunne wafels, pak 250 g)1. Laat het ijs in 10-15 sec. in de magnetron (600 Watt) iets ontdooien tot het zacht ... bekijk recept »