1000 recepten met frambozen
8 blaadjes witte gelatine2 citroenen 150 g witte basterdsuiker 500 ml karnemelk 250 g frambozenhartvormige puddingvorm (inhoud 750 ml) 1. Laat de gelatine 10 minuten weken in koud water. 2. Vet de puddingvorm in met olie. 3. Boen 1 citroen schoon en ... bekijk recept »
2 kopjes tarwevlokken 2 kopjes speltvlokken half kopje amandelen half kopje hazelnoten driekwart kopje geraspte €¨kokos 10 gedroogde abrikozen, in €¨kleine stukjes 2 kopjes rozijnen 50 ml neutrale plantaardige €¨olie 100 ml honing 1 zak cranberries 1... bekijk recept »
8 paasei (holle, melk- en witte chocolade)handvol frambozen150 g fondantchocolade (voor de donkere chocolademousse)5 eieren (voor de donkere chocolademousse)5 el suiker (voor de donkere chocolademousse)2 g gelatine (in blaadjes, voor de witte chocola... bekijk recept »
1 rol kruimeldeeg (kant-en-klaar)250 g ricotta250 g mascarpone1 onbehandelde citroen3 eieren100 g suiker1 el maïszetmeel2 bakjes frambozen1. Verwarm de oven voor op 180°C. Ontrol het kruimeldeeg en bekleed er een met bakpapier beklede taartvorm m... bekijk recept »
1 rechthoekige cake (chocolade, kant-en-klaar)frambozen (vers)35 g ongezouten pistachenoot1 vanillestokje60 g suikersnuifje kaneel4 bolletjes koffie-ijs (of pistache-ijs)3 kl koffie (oplos)250 ml water1. Rooster de pistaches in een droge pan met anti... bekijk recept »
200 g frambozen (vers)200 g aardbeien (vers, in kwartjes gesneden)0.5 cavaillon meloen50 g suiker1 vanillestokje125 ml champagne (roze, goed gekoeld)250 ml rode wijn (droge, bijvoorbeeld cabernet sauternes)250 ml dessertwijn (zoet, bijvoorbeeld saute... bekijk recept »
130 g macadamianoten100 ml agavesiroop ( 2 el)70 g kokospoeder2 el boter (gesmolten)600 g roomkaas (met verlaagd vetgehalte, type Philadelphia light)1 el maïszetmeel (gezeefd)2 kl vanille-extract3 eieren200 ml zure roomolie (of bakspray)250 g framboz... bekijk recept »
2 eieren1 eidooier60 g suiker125 g fondantchocolade125 g boter20 g bloempoedersuikerframbozen (vers)1. Verwarm de oven voor op 200°C. Klop de hele eieren met de dooier en de suiker tot een luchtige witte massa. 2. Smelt de chocolade met de boter ... bekijk recept »
500 g meloen (vruchtvlees, bijvoorbeeld cantaloupe)4 brickvellen1 el limoensap125 g frambozenverse muntaalbessengelei6 g gelatine (blaadjes)1 vanillestokje250 g natuuryoghurt150 ml room5 el suikerpoedersuiker1. Week de gelatine in koud water. Doe het... bekijk recept »
8 g gelatine (blaadjes)2 eieren75 g suiker1 zakje vanillesuiker75 g macarons (harde)300 ml room100 ml melk150 g frambozen2 el bloemsuiker1. Week de gelatine in koud water. Splits de eieren, klop de dooiers met de suiker en vanillesuiker witschuimig. ... bekijk recept »