1000 recepten met frambozen
4 blaadjes gelatine100 gram frambozen extra om te garneren75 gram basterdsuiker100 gram bosbessen of bramen extra om te garneren400 milliliter slagroom2 takjes munt2 theelepels poedersuiker4 hoge glazen1. Laat de gelatine weken in ruim water. Puree... bekijk recept »
8 gedroogde gladde pastavellen50 g blanke hazelnoten200 g ricotta1 eetl. vloeibare honing2 eetl. sinaasappelmarmelade100 g frambozen100 ml slagroom (Melkan)100 g pure chocolade, grof gehaktplasticfolie1. Breng een pan met ruim water aan de kook. Kook... bekijk recept »
voor de muffins:kant-en-klare muffinsof een recept voor 10 - 12 muffins:80 g boter100 g suiker1 zakje vanillesuiker1 theel. bakpoeder3 eieren1,5 dl melk1 eetl. honingglazuur of slagroomchocoladesnippers/bolletjes (melk/wit of pure chocolade)g... bekijk recept »
1 l vanille-roomijs1 pak cakerolletjes met jam en roomscheutje bessen- of sinaasappellikeur1 flesje frambozen- of aardbeien -dessertsauspoedersuikervoor de garnering:aardbeien, frambozen of bramenronde komplasticfolielange spies of prikker1. Haal het... bekijk recept »
Voor de taartbodem:220 g boterkoekjes2 El suiker70 g boter, in klontjes verdeeld Voor de versiering:500 g volle plattekaas op kamertemperatuur150 g suiker1 El vanillesuiker2 eieren160 ml room Voor de afwerking:2 bakjes frambozen of andere rode vrucht... bekijk recept »
80 g zandkoekjes 80 g speculaas 50 g amandelpoeder 70 g zachte boter, gesmolten 400 g plattekaas, op kamertemperatuur 180 g suiker 4 eieren 1 dooier het sap de zeste van 1 citroen 1 theelepel vanille-extract 400 g zure room 300 g rood fruit de ze... bekijk recept »
1 Mechelse koekoek 250 g witte rijst Solo 500 g aardbeien 2 handvol jeneverbessen 1 handvol kersen 2 perziken 1 sinaasappel 2 eetlepels suiker 2 speculaaskoekjes 3 eetlepels amandelen 1 handvol pijnboompitten 100 g spekreepjes 2 handvol fram... bekijk recept »
1 ei 3 koffielepels citroensap 200 g zelfrijzende bloem 80 g boekweitmeel 1 koffielepel bakpoeder 75 g fijne griessuiker 1 zakje vanillesuiker 1.5 dl karnemelk 125 g frambozen 100 g brésiliennenootjes Solo vloeibaar 1. Verwarm de oven voor op 180 ... bekijk recept »
frambozen bosbessen bramen rode bes 100 GR gesmolten boter 100 GR bloem 100 GR eiwit 100 GR suiker 1 vanillestok banketbakkersroom slagroom amandelroom of amaretto coulis van frambozen 1. Maak een beslag van de boter, eiwitten, suiker, bloem en... bekijk recept »
150 g bloem 25 g fijne tafelsuiker 125 g boter, in stukjes 1 el water 250 g frambozen 450 g pruimen (ontpit en gehalveerd) (ik neem hier wel steeds appeltjes uit de tuin) 3 el rietsuiker 125 g bloem 75 g reitsuiker 100 g boter, in stukjes 100 g ge... bekijk recept »