1000 recepten met frambozen
450 g fondantchocolade (min. 56% cacao)550 ml slagroom (35% V.G.)45 ml amaretto120 g suiker5 eidooiers180 g nougatframbozen (vers)poedersuikercacaopoeder1. Smelt de chocolade met de helft van de slagroom en de amaretto au bain-marie. Roer om tot een ... bekijk recept »
170 g volkorenkoekjes85 g gesmolten boter3 eieren500 g plattekaas (volle)250 g mascarpone300 g verse kaas (type Philadelphia)3 el bloem200 g fijne suiker1 kl vanille-extract1 kl citroensapbessen (verse, voor de afwerking)aardbeien (voor de afwerking)... bekijk recept »
1 pakje koeken (bastogne)2 el fijne suiker50 g gesmolten boter4 el pure chocolade (gehakt)4 el room675 g plattekaas200 g basterdsuiker5 el cacaopoeder (ongezoet)3 eieren1 kl vanille-extract100 ml volle room50 g boter200 g pure chocolade (in stukjes)b... bekijk recept »
125 g zachte boter (ongezouten)125 g suiker125 g zelfrijzende bloem30 ml melk2 eieren65 g aardbeien ( 3 extra)225 g roomkaas (type Philadelphia)100 g poedersuiker (voor de crème)50 g frambozen ( 12 extra, voor de crème)1. Verwarm de oven voor op 170&... bekijk recept »
200 g frambozen200 ml frambozencoulis4 bollen vanille-ijs8 eiwitten240 g kristalsuiker1 el suiker1.5 kl bakpoeder1 el maïszetmeel1 kl azijn125 g witte chocolade1 el melk200 ml room2 el poedersuikerbosbessenrode bessen1. Vet een ovenplaat in met een d... bekijk recept »
100 g verse kaas (voor het deeg)250 g bloem (voor het deeg)60 g suiker (voor het deeg)0.5 kl kaneelpoeder (voor het deeg)125 g zachte boter (voor het deeg)125 g blauwe bessen (voor de vulling)125 g frambozen (voor de vulling)125 g bramen (voor de vul... bekijk recept »
2 eieren1 eidooier125 g fondantchocolade20 g bloem60 g suikerpoedersuiker1 bakje frambozen1 citroenverse munt1. Verwarm de oven voor op 160°C. klop de eieren met de dooier en de suiker gedurende 5 minuten tot een luchtige witte massa. 2. Sm... bekijk recept »
2 kopjes ijsblokjes (gestampt)2 kopjes aardbeien1 kopje frambozen1 kopje bosbessen1 kopje rode bessen4 bolletjes vanille-ijs1. Opgelet: meet de ingrediënten af met dezelfde koffiekop. De grootte van deze koffiekop maakt niet zoveel uit, zolang j... bekijk recept »
2 bakjes frambozen120 g suiker ( 150 voor de vulling)poedersuiker300 g pastabloem1 ei ( 3 voor de vulling)1 eidooier250 g ricotta150 g boter1. Verwarm de oven voor op 200° C. Mix bloem, suiker, boter, ei en eidooier in de keukenmachine ... bekijk recept »
150 g boter1 pak bastognekoeken (ca. 260 g) of speculaas, fijnverkruimeld600 ml slagroom3 eetl. suiker600 g pure chocolade, in stukjes30 ml amandellikeurcacaopoeder125 g (diepvries)frambozenspringvorm van 24 cm Ø, ingevet en bodem bekleed met ... bekijk recept »