1000 recepten met frambozen
1 rechthoekige cake (chocolade, kant-en-klaar)frambozen (vers)35 g ongezouten pistachenoot1 vanillestokje60 g suikersnuifje kaneel4 bolletjes koffie-ijs (of pistache-ijs)3 kl koffie (oplos)250 ml water1. Rooster de pistaches in een droge pan met anti... bekijk recept »
200 g frambozen (vers)200 g aardbeien (vers, in kwartjes gesneden)0.5 cavaillon meloen50 g suiker1 vanillestokje125 ml champagne (roze, goed gekoeld)250 ml rode wijn (droge, bijvoorbeeld cabernet sauternes)250 ml dessertwijn (zoet, bijvoorbeeld saute... bekijk recept »
130 g macadamianoten100 ml agavesiroop ( 2 el)70 g kokospoeder2 el boter (gesmolten)600 g roomkaas (met verlaagd vetgehalte, type Philadelphia light)1 el maïszetmeel (gezeefd)2 kl vanille-extract3 eieren200 ml zure roomolie (of bakspray)250 g framboz... bekijk recept »
2 eieren1 eidooier60 g suiker125 g fondantchocolade125 g boter20 g bloempoedersuikerframbozen (vers)1. Verwarm de oven voor op 200°C. Klop de hele eieren met de dooier en de suiker tot een luchtige witte massa. 2. Smelt de chocolade met de boter ... bekijk recept »
500 g meloen (vruchtvlees, bijvoorbeeld cantaloupe)4 brickvellen1 el limoensap125 g frambozenverse muntaalbessengelei6 g gelatine (blaadjes)1 vanillestokje250 g natuuryoghurt150 ml room5 el suikerpoedersuiker1. Week de gelatine in koud water. Doe het... bekijk recept »
8 g gelatine (blaadjes)2 eieren75 g suiker1 zakje vanillesuiker75 g macarons (harde)300 ml room100 ml melk150 g frambozen2 el bloemsuiker1. Week de gelatine in koud water. Splits de eieren, klop de dooiers met de suiker en vanillesuiker witschuimig. ... bekijk recept »
450 g fondantchocolade (min. 56% cacao)550 ml slagroom (35% V.G.)45 ml amaretto120 g suiker5 eidooiers180 g nougatframbozen (vers)poedersuikercacaopoeder1. Smelt de chocolade met de helft van de slagroom en de amaretto au bain-marie. Roer om tot een ... bekijk recept »
170 g volkorenkoekjes85 g gesmolten boter3 eieren500 g plattekaas (volle)250 g mascarpone300 g verse kaas (type Philadelphia)3 el bloem200 g fijne suiker1 kl vanille-extract1 kl citroensapbessen (verse, voor de afwerking)aardbeien (voor de afwerking)... bekijk recept »
1 pakje koeken (bastogne)2 el fijne suiker50 g gesmolten boter4 el pure chocolade (gehakt)4 el room675 g plattekaas200 g basterdsuiker5 el cacaopoeder (ongezoet)3 eieren1 kl vanille-extract100 ml volle room50 g boter200 g pure chocolade (in stukjes)b... bekijk recept »
125 g zachte boter (ongezouten)125 g suiker125 g zelfrijzende bloem30 ml melk2 eieren65 g aardbeien ( 3 extra)225 g roomkaas (type Philadelphia)100 g poedersuiker (voor de crème)50 g frambozen ( 12 extra, voor de crème)1. Verwarm de oven voor op 170&... bekijk recept »