1000 recepten met frambozen
200 g frambozen200 ml frambozencoulis4 bollen vanille-ijs8 eiwitten240 g kristalsuiker1 el suiker1.5 kl bakpoeder1 el maïszetmeel1 kl azijn125 g witte chocolade1 el melk200 ml room2 el poedersuikerbosbessenrode bessen1. Vet een ovenplaat in met een d... bekijk recept »
100 g verse kaas (voor het deeg)250 g bloem (voor het deeg)60 g suiker (voor het deeg)0.5 kl kaneelpoeder (voor het deeg)125 g zachte boter (voor het deeg)125 g blauwe bessen (voor de vulling)125 g frambozen (voor de vulling)125 g bramen (voor de vul... bekijk recept »
2 eieren1 eidooier125 g fondantchocolade20 g bloem60 g suikerpoedersuiker1 bakje frambozen1 citroenverse munt1. Verwarm de oven voor op 160°C. klop de eieren met de dooier en de suiker gedurende 5 minuten tot een luchtige witte massa. 2. Sm... bekijk recept »
2 kopjes ijsblokjes (gestampt)2 kopjes aardbeien1 kopje frambozen1 kopje bosbessen1 kopje rode bessen4 bolletjes vanille-ijs1. Opgelet: meet de ingrediënten af met dezelfde koffiekop. De grootte van deze koffiekop maakt niet zoveel uit, zolang j... bekijk recept »
2 bakjes frambozen120 g suiker ( 150 voor de vulling)poedersuiker300 g pastabloem1 ei ( 3 voor de vulling)1 eidooier250 g ricotta150 g boter1. Verwarm de oven voor op 200° C. Mix bloem, suiker, boter, ei en eidooier in de keukenmachine ... bekijk recept »
150 gram gladde pate of mousse van gans of eend.. 10 plakken italiaanse ham ( dun gesneden per plak een velletje ertussen laten doen in de winkel zodat ze mooi af te bakken zijn. scheutje room scheutje port zoete combi 1) wat frambozenjam balsamico f... bekijk recept »
Voor het ijs : 40 cl room - 1 bokaal ontpitte kersen op lichte siroop - 5 eierdooiers - 20 cl kriekbier - 125 gr griessuiker - 24 frambozen voor de garnering Voor de saus : 15 cl room - 50 gr poedersuiker - 5 cl frambozencoulis Op het moment van serv... bekijk recept »
120 g bladerdeeg 4 geitenkaasjes 4 perziken (vers) 1 eetlepel honing (vloeibaar) lavendelbloemen 50 g frambozen 40 g boter (geklaard) De bladerdeegjes bakken en halveren. Vullen met een dikke plak geitenkaas. De kwartjes perzik bakken in geklaarde b... bekijk recept »
Naar smaak: ·Sla(mix) naar keuzebij voorkeur met zacht blad ·Verse c.q. zachte geitenkaas ·Walnotengehakt ·Pijnboompittengeroosterd ·Zacht fruitbijv. bramen (diepvriesAH) of frambozen (vers) ·Croutons ·Dress... bekijk recept »
Als voorgerecht: half kaasje per persoon als maaltijd: 1 kaasje per persoon verschillende slasoorten: pas je sla aan het seizoen aan: veldslawitloofslarode slaeikebladslavenkelslapostelein 1 of 2 appelen, frambozenazijn notenolie pijnappelpitjes eve... bekijk recept »