811 recepten met kersen
75 g boter of margarine 4 ribkarbonades (schaaltje a 2 stuks) 1 duopak aardappelschijfjes (700 g) 2 zakken panklare broccoliroosjes (a 300 g) 4 eetlepels kersen zonder pit op siroop (pot a 350 g) 4 plakjes roombrie ... bekijk recept »
1 sinaasappel (schoongeboend) 1 citroen (schoongeboend) 1 appel (bijv. jonagold) 350 g kersen zonder pit (pot) 750 ml mousserende rose (gekoeld)1. Snijd de sinaasappel in dunne, halve plakken en de citroen in hele dun... bekijk recept »
1 pot kersen (zonder pit (350 g)) 1 pakje koksroom (200 ml) 40 g bloem 1 ei 40 g suiker 1 zakje vanillesuiker (pakje 10 zakjes) poedersuiker (om te bestrooien)1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat de kersen uitlekken... bekijk recept »
4 frambozen (bakje 125 g) 4 kersen zonder steeltje 2 aarbeien 300 ml water met perziksmaakLeg in de vakjes van een ijsblokjeshouder telkens 1 framboos of 1 kers. Vul de vakjes af met water en bevries ze in de diepvries. Doe in elk glas 2 framboos-ij... bekijk recept »
200 ml kokosmelk 300 g melkchocolade 25 g geraspte kokos 2 eetlepels kokoslikeur (eventueel, slijter)1. In fonduepan of steelpan met dikke bodem kokosmelk zachtjes verwarmen (niet laten koken!). Chocolade erboven in stukjes breken en op he... bekijk recept »
400 g abrikozen 375 g Bulgaarse natuuryoghurt kaneelpoeder (facultatief) verse munt (facultatief) 3 eetlepels vloeibare honing1. Ontpit de abrikozen, snij ze in stukjes en doe ze in een grote maatbeker. 2. Voeg de yoghurt toe en de honing, samen met ... bekijk recept »
150 g boter (op kamertemperatuur) 125 g suiker 2 eieren 50 g smulkwark vanille 150 g zelfrijzend bakmeel 3 el zwarte kersen confiture 2 el poedersuiker1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Klop met een mixer (of in een keukenmachine) de... bekijk recept »
1 el maizena 250 ml rodebessensap 2 el suiker 500 g kersen 1 ei 4 el vanillekwark 4 el geraspte kokos 4 sneetjes witbrood 20 g boter1. In kom maizena losroeren met 2 el bessensap en suiker. In pan rest van sap aan de kook brengen. Maï... bekijk recept »
bloemsuiker een snuifje zout 3 eieren op kampertemperatuur 500 g fruit naar keuze (perziken, nectarines, abrikozen, kersen, pruimen, frambozen, braambessen, rode bessen) 200 g griessuiker 5 cl karnemelk 200 g zachte boter 200 g zelfrijzende bloem1. V... bekijk recept »
1 eetlepel bloemsuiker 1 koffielepel boter 4 extra verse eieren 200 g extra vloeiend tarwemeel 6 eetlepels gesmolten boter kersen op siroop naar believen 75 cl melk 0,5 koffielepel zout1. Meng de bloem, de suiker en het zout. 2. Klop de eieren en 25... bekijk recept »