811 recepten met kersen
6 eieren 200 g suiker 1 zakje vanillesuiker 125 g bloem 25 g cacaopoeder 4 el kersenjam 200 g kersen zonder pit (vers of uitgelekt uit pot) 250 ml slagroom 100 g pure chocolade 1 mixer of keukenmachine 1 bakplaat1. Verwarm de oven voor tot ... bekijk recept »
25 g boter 600 g kipdrumsticks (gekruid) 3 tenen knoflook (gesneden) 1 pot kersen (zwarte op lichte siroop (380 g)) 1/2 kippenbouillontablet 4 eetlepels olijfolie 3 rode uien (gesneden) 1 groene kool (fijngesned... bekijk recept »
375 ml kriekbier 8 g vanillesuiker 2 el suiker 2 mespunten gemalen kaneel 300 g kersen (pot) 2 tl aardappelzetmeel 1 el kraanwater 100 g bloem 1 ei 25 g boter 4 bollen vanilleroomijs 1 el poedersuiker1. Breng in een steelpa... bekijk recept »
1 rode ui 2 teentjes knoflook 2 el olijfolie 150 g wortel 100 g aardappel 400 g rauwe rode bieten 15 kersen 1.5 l groentebouillon 2 blaadjes laurier Cappuccino van bietjesPel en snipper de ui. Pel en sni... bekijk recept »
1 pot kersen op sap, ontpit 4 plakken chocoladecake 250 ml slagroom 250 ml mascarpone 1 kopje sterke koffie 3 eetl suiker chocolade koffieboontjes om te garnerenSnijd de cake in kleine stukjes en dus deze zachtjes op de bodem van de glazen. Verdeel o... bekijk recept »
500 g kersen 2 eieren 100 g witte basterdsuiker 75 g bloem 1 dl volle melk 1 bak volle kwark (500 g) ½ zakje amandelschaafsel (à 45 g) 125 ml slagroom 1 zakje vanillesuiker ½ eetlepel boter of margarine om in te ... bekijk recept »
220 g bloem 100 g poedersuiker 1 ei 85 g boter Bodem Maak een kuitje in de bloem en meng daarin de poedersuiker, het ei en de boter. Meng de bloem erdoor en kneed tot een soepel deeg. Verpak het deeg in plasticfolie en laat 30 mi... bekijk recept »
55 g amandelschaafsel 230 g chocolade extra puur 72% 115 g boter 3 eieren 115 g donkerbruine basterdsuiker 6 el kirsch (fles 100 ml, slijter) 75 g zelfrijzend bakmeel 700 g kersen zonder pit op siroop (pot 350 g) 500 ml slag... bekijk recept »
12 kersen 60 g boter 75 g geschaafde amandelen 100 g poedersuiker 60 g bloem 1 el kersenjam 1 scheutje kersenlikeur 2 eiwitten 100 g witte chocolade 50 g hagelslag Verwarm de oven voor op 170 ºC. On... bekijk recept »
1 pot kersen op siroop 1 kaneelstokje 1 tl citroensap 0,5 tl aardappelzetmeel 1 el water 125 g frambozen 125 g blauwe bessen 125 g bramen 4 el Griekse yoghurt of vanillekwark1. Giet de kersen af en vang de siroop op. Breng de siroop met het k... bekijk recept »