811 recepten met kersen
500 gram ricotta2 tl citroen/sinasappelschil1/4 kop suiker1/2 kop vers broodkruim2 el gemalen amandelen2 eieren425 gram zwarte kersen zonder pit uit pot2 tl maizena8 vellen fillodeeg60 gram gesmolten boter2 el droog broodkruimpoedersuiker voor het be... bekijk recept »
1 plak fricandeau van 100 g 16 marasquinkersen 1 mango chutney 1 cocktailprikkers Snijd de fricandeau in 16 blokjes. Besmeer die dun met mango chutney en prik er met een cocktailprikker een marasquinkers op. bekijk recept »
4 eendeborstfilets 2 eetlepels zonnebloemolie 3 eetlepels roomboter 40 gram wortel 40 gram knolselderij 40 gram ui 2 teentjes knoflook 1 takje tijm 1 potje kersen op sap (350 gr) 1 flesje kriek boon van 37,5 cl peper en zout naar smaak Snijd de wort... bekijk recept »
----VOOR DE CHOCOLADETAART---- 5 eieren 125 gm suiker 200 gm zwarte ganache 100 gm bloem 25 gm cacao 8 inox cirkel: 6cm diameter en 5cm h; oogte 30 gm gemalen geroosterde nootjes ----VOOR DE GIANDUJA MOUSSE---- 350 gm gianduja 50 gm gesmolten chocol... bekijk recept »
1 pot of blik kersen op sap zonder pit (c; irca 600 g) mespunt kruidnagelpoeder 1/2 theel. kaneel suiker naar smaak allesbinder of aangeroerde maïzena 6 vlaamse wafels uit een pak voor de mascarponeroom: 250 g mascarpone 2 eetl. suiker 5 eetl. me... bekijk recept »
2 eieren 3 eetlepels peren-diksap 1 theelepel vanillepoeder 300 ml karnemelk 250 gm kersen Bereiding: Kluts de eieren met het peren-diksap en de vanille. Giet de karnemelk in een kom en klop er het eimengsel door. Was de kersen en ontpit ze. Houd er ... bekijk recept »
500 gm kersen 150 gm suiker 1/2 citroen 1 eiwit 1 eetlepel kirsch Bereiding: Ontpit de kersen. Maal ze in de mixer fijn en druk ze dan door een zeef. Voeg er 100 gram suiker aan toe en het sap van de halve citroen. Geef er ook de kirsch bij. Meng goe... bekijk recept »
250 ml magere melk 1 vanille-extract 6 ijsklontjes 250 ml cherry cola light 4 bolletjes consumptie-ijs, gesmolte; n 2 cocktailkersen 1. Doe de magere melk met vanille-extract naar smaak, in een keukenmachine en meng op de laatste stand. Voeg de ijskl... bekijk recept »
1 plak fricandeau van 100 g 16 marasquinkersen 1 mango chutney 1 cocktailprikkers Snijd de fricandeau in 16 blokjes. Besmeer die dun met mango chutney en prik er met een cocktailprikker een marasquinkers op.:Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 30.01.2... bekijk recept »
1 plak fricandeau van 100 g 16 marasquinkersen mango chutney cocktailprikkers. Snijd de fricandeau in 16 blokjes. Besmeer die dun met mango chutney en prik er met een cocktailprikker een marasquinkers op. bekijk recept »