811 recepten met kersen
Cremeux van kers: 200 g ei 200 g suiker 300 g puree griotte 6 g gelatine 300 g Solo Coulis van kers: suiker 4 g gelatine Spongecake pistache: 125 g pistachenoten 125 g bloemsuiker 25 g bloem 15 g olijfolie dooiers 165 g eiwit Gecarameliseerde p... bekijk recept »
250 ml slagroom 75 gr basterdsuiker 250 gr ricotta 100 gr extra pure chocoladefijngehakt 20 geconfijte kersenbigarreaux)in stukjes 12 geconfijte kersen voor garnering 16 lange vingers 200 ml marsala Hulpmiddelen 4 hoge ijscoupes Hulpmiddelen - 4 hog... bekijk recept »
1 kleine chocaladecake(ca.350 gram,kant en klaar gekocht) 2 potten kersen zonder pit(a 37 cl) ? dl kirsch of marasquin, 50 gram geschaafde amandelen, 2 eidooiers, 25 gram suiker, 1 eetlepel ma?zena, 2? dl melk, 2? dl slagroom Snijd de cake in smalle ... bekijk recept »
250 g pure chocolade/125 g zachte boter/50 g amandelen/3 eieren/125 g bruine basterd suiker/80 g zelfrijzend bakmeel/1 dl water/150 g suiker/scheutje kirsch/1 grote pot kersen/0,5 ltr slagroom/chocoladestukjes Hulpmiddelen Keukenmachine,springvorm,s... bekijk recept »
40 gr. bloem 40 gr. zelfrijzend bakmeel 2 el. cacao 4 eierendooiers en eiwit gescheiden 125 gr. basterdsuiker 60 ml. kirsch 875 ml. roomgeklopt 700 gr. morellenof 2 blikken (elk 425 gr.) ontpitte donkere kersengoed uitgelekt. 250 gr. pure chocola (bl... bekijk recept »
Benodigdheden voor twee personen: Vlees: 1/2 dl ruby Port of Madeira (alternatief voor Massandra) 4 dunne kalkoenfilets van 75 g peperzoutboter Saus: 400 g kersen1 dl waterdrupje bittere amandelolie 2 eetlepels suiker1/2 theelepel gemalen kardemo... bekijk recept »
1 cakelengte ca. 20 cm - 1 pot ontpitte kersen op lichte siroop - 250 gram boter (op kamertemperatuur) - 150 gram poedersuikergezeefd - 2 eetl. kersenlikeur - 0,75 dl vers gezette sterke (koude) koffie - ca. 75 gram geschaafde amandelenlicht gerooste... bekijk recept »
- 1 liter vanille-roomijs niet schepbaar - 3 eetlepels amarettolikeur - 75 gr sukade - 75 gr gekonfijte rode kersen - 75 gr amandelen Bereidingswijze Laat het ijs in een ruime kom zacht worden. Besprenkel het ijs met de Amarettolikeur. Bekleed een vi... bekijk recept »
250 gr slagroom 75 gr basterdsuiker 250 gr ricotta 100 gr. fijngehakte ( extra)pure chocolade 30 bigarreaux ( gekonf.kersen)kleingehakt. Bewaar er 12 voor garnering 16 lange vingers 200 ml marsala Hulpmiddelen 4 ijscoupes Hulpmiddelen - 4 ijscoupes ... bekijk recept »
ca 1/2 chocolade cake pot kersen op sap van ca 350gr scheutje kirsch 2 tl pijlwortel of maizena 125ml slagroom 125ml mascarpone of stevige Griekse yoghurt eetl suikerBedek de bodem van het schaaltje helemaal metplakjes chocoladecake en besprenkel di... bekijk recept »