Recepten met kersen

811 recepten met kersen

Kersen

Kersen

Cremeux van kersen

Cremeux van kers: 200 g ei 200 g suiker 300 g puree griotte 6 g gelatine 300 g Solo Coulis van kers: suiker 4 g gelatine Spongecake pistache: 125 g pistachenoten 125 g bloemsuiker 25 g bloem 15 g olijfolie dooiers 165 g eiwit Gecarameliseerde p... bekijk recept »

Cassata Siciliano, The Easy Way

250 ml slagroom 75 gr basterdsuiker 250 gr ricotta 100 gr extra pure chocoladefijngehakt 20 geconfijte kersenbigarreaux)in stukjes 12 geconfijte kersen voor garnering 16 lange vingers 200 ml marsala Hulpmiddelen 4 hoge ijscoupes Hulpmiddelen - 4 hog... bekijk recept »

Kersentrifle Voor 4-6 Personen!

1 kleine chocaladecake(ca.350 gram,kant en klaar gekocht) 2 potten kersen zonder pit(a 37 cl) ? dl kirsch of marasquin, 50 gram geschaafde amandelen, 2 eidooiers, 25 gram suiker, 1 eetlepel ma?zena, 2? dl melk, 2? dl slagroom Snijd de cake in smalle ... bekijk recept »

Schwarzwalder Kirschtorte

250 g pure chocolade/125 g zachte boter/50 g amandelen/3 eieren/125 g bruine basterd suiker/80 g zelfrijzend bakmeel/1 dl water/150 g suiker/scheutje kirsch/1 grote pot kersen/0,5 ltr slagroom/chocoladestukjes Hulpmiddelen Keukenmachine,springvorm,s... bekijk recept »

Schwarzwalder Kirsch

40 gr. bloem 40 gr. zelfrijzend bakmeel 2 el. cacao 4 eierendooiers en eiwit gescheiden 125 gr. basterdsuiker 60 ml. kirsch 875 ml. roomgeklopt 700 gr. morellenof 2 blikken (elk 425 gr.) ontpitte donkere kersengoed uitgelekt. 250 gr. pure chocola (bl... bekijk recept »

KALKOENFILET IN KERSENSAUS

Benodigdheden voor twee personen: Vlees: 1/2 dl ruby Port of Madeira (alternatief voor Massandra) 4 dunne kalkoenfilets van 75 g peperzoutboter Saus: 400 g kersen1 dl waterdrupje bittere amandelolie 2 eetlepels suiker1/2 theelepel gemalen kardemo... bekijk recept »

Gevulde Koffie Cake

1 cakelengte ca. 20 cm - 1 pot ontpitte kersen op lichte siroop - 250 gram boter (op kamertemperatuur) - 150 gram poedersuikergezeefd - 2 eetl. kersenlikeur - 0,75 dl vers gezette sterke (koude) koffie - ca. 75 gram geschaafde amandelenlicht gerooste... bekijk recept »

Cassata

- 1 liter vanille-roomijs niet schepbaar - 3 eetlepels amarettolikeur - 75 gr sukade - 75 gr gekonfijte rode kersen - 75 gr amandelen Bereidingswijze Laat het ijs in een ruime kom zacht worden. Besprenkel het ijs met de Amarettolikeur. Bekleed een vi... bekijk recept »

Eenvoudige Cassata Siciliano

250 gr slagroom 75 gr basterdsuiker 250 gr ricotta 100 gr. fijngehakte ( extra)pure chocolade 30 bigarreaux ( gekonf.kersen)kleingehakt. Bewaar er 12 voor garnering 16 lange vingers 200 ml marsala Hulpmiddelen 4 ijscoupes Hulpmiddelen - 4 ijscoupes ... bekijk recept »

Schwarzwalder Tiramisu

ca 1/2 chocolade cake pot kersen op sap van ca 350gr scheutje kirsch 2 tl pijlwortel of maizena 125ml slagroom 125ml mascarpone of stevige Griekse yoghurt eetl suikerBedek de bodem van het schaaltje helemaal metplakjes chocoladecake en besprenkel di... bekijk recept »

Pagina 29 van 82